OMAKOTITALON JA AUTOTALLIN PAALUTUS

Omakotitalon ja autotallin paalutus

Auranmaan Teräspaaluttajat Oy on teräspaaluttamisen ammattilainen. Paalutamme niin omakotitalojen kuin autotallien perustukset luotettavasti ja nopeasti. Päätoimialueemme ovat koko Suomi.

Teräspaalutukselle perustettu sokkelipalkki on yleensä paras ratkaisu pientalojen rakentamiseen pehmeälle maaperälle. Tontin tulee olla sorapatjavalmiudessa ennen paalutusta. Näin maaperä kantaa paalutuskoneen. Paalutuksessa paalutuskone hakkaa hydrauliikkavasaralla maaperään teräspaaluja. Teräspaalut on varustettu joko maakärjillä tai kalliokärjillä. Teräspaalutuksessa tärinävaikutus on erittäin pieni eikä yleensä vaadi tärinämittausta.

Ota yhetyttä

Kestävä paalutus pohjoismaisiin olosuhteisiin

Paalutuksessa käyttämämme teräspaalut soveltuvat erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Teräspaalutus voidaankin tehdä myös talvella.

Teräspaalutus on riskitön ja kestävä perustamistapa, jolla nostat myös rakennuksesi arvoa. Paalutusta voidaan hyödyntää myös jo olemassa olevien perustusten korjaamisessa ja vahvistamisessa. Huolehdimme siitä, että kohteen paalutus suoritetaan perustussuunnitelman mukaisesti.

Teemme paalutustyöt viimeistellysti alusta loppuun asti. Omakotitalon paalutus kestää yleensä yhden päivän. Voit jatkaa rakentamista heti paalutustyön jälkeen.

Ota yhteyttä »

OTA YHTEYTTÄ

Teräspaalutus on nopeaa – pientalon paalutus tehdään yleensä päivässä.

Pyydä tarjous »