Omakotitalon ja autotallin paalutus luotettavasti – Varsinais-Suomi

Auranmaan Teräspaaluttajat Oy on teräspaaluttamisen ammattilainen. Paalutamme niin omakotitalojen kuin autotallien perustukset luotettavasti ja nopeasti. Päätoimialueemme on Varsinais-Suomi, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin.

Teräspaalutukselle perustettu sokkelipalkki on yleensä paras ratkaisu pientalojen rakentamiseen pehmeälle maaperälle. Tontin tulee olla sorapatjavalmiudessa ennen paalutusta. Näin maaperä kantaa paalutuskoneen. Paalutuksessa paalutuskone hakkaa hydrauliikkavasaralla maaperään teräspaaluja. Teräspaalut on varustettu joko maa- tai kalliokärjillä. Teräspaalutuksessa tärinävaikutus on erittäin pieni eikä yleensä vaadi tärinämittausta. Käyttämämme Ruukin teräspaalut ovat kotimaista tuotantoa. Ne ovat suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Teräspaalutus voidaankin tehdä myös talvella.

Teräspaalutus on riskitön ja kestävä perustamistapa, jolla nostat rakennuksesi arvoa. Paalutusta voidaan hyödyntää myös jo olemassa olevien perustusten korjaamisessa ja vahvistamisessa. Huolehdimme siitä, että kohteen paalutus suoritetaan perustussuunnitelman mukaisesti.

Teemme paalutustyöt viimeistellysti alusta loppuun asti. Omakotitalon paalutus kestää yleensä yhden päivän. Voit jatkaa rakentamista heti paalutustyön jälkeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!